• nl
  • de
  • en

Reviews Vakantiehuis De Bunker

Reviews De Bunker

Lilian Logmans

Verbleef in april 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


Het was GEWELDIG!! Super accommodatie, ruim, schoon, fris beddengoed voldoende handdoeken, complete keuken. Zeer attente gastvrouw. Goed te bereiken qua mail voor vragen, niks is te gek denkt met je mee. En de privé sauna is zo fijn en lekker.
Wij hebben genoten van de bunker, de sauna, het uitzicht de zon en van de bok en de kippen die op de bunker stonden en je van bovenaf staan te bekijken. Dit verblijf is echt een aanrader en verdiend alle sterren.

5

Saskia

Verbleef in april 2024

Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


Die Unterkunft war sehr sauber und hochwertig eingerichtet. Kinder können auf dem Grundstück toll spielen, klettern oder Trampolin springen. Uns hat es an nichts gefehlt.

4.8

Linda Baving

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


Een prachtig verblijf! Een erg mooi ingericht vakantiehuis en slapen in de bunker. Een klein avontuur de 1e nacht. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft ook een mooi ruim terras. Het contact met de host is uitstekend. Ook de hout gestookte sauna is een aanrader. Kortom ik beveel het van harte aan en ook in de omgeving is genoeg te beleven.

5

Eva, de

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


4.9

Bernd en Andrea, de

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


Es war ein toller Urlaub in einem außergewöhnlichem Ferienhaus. Volle Punkte für alles, das ganze Haus mit sehr viel Liebe zum Detail eingerichtet, es hat an nichts gefehlt, Sandra war immer da, wenn man Fragen hatte. Das Haus ist sehr sauber und gepflegt, wir hatten einen sehr schönen Aufenthalt, würden jederzeit wieder hier wohnen wollen, wenn wir in Julianadorp Urlaub machen

5

Eric van Goethem

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


Een paar maanden geleden zijn we met enkele familieleden gaan logeren in de Bunker. Verleden week zijn we terug geweest met andere familieleden.
Het contact met Sandra, de gastvrouw loopt heel goed. De bunker staat in haar tuin. De ligging is rustig en toch vlakbij een klein winkelcentrum waar je alles vind voor je verblijf. Dit is in het dorpscentrum waar ook enkele eethuizen zijn. Je bent op ongeveer 10 km van Den Helder waar je ook de ferry naar Texel kan nemen.
De slaapkamers zijn in de bunker waar een permanente luchtverversing is. In de aanbouw vind je een ruime leefruimte met salon, eettafel en een keuken met alle nodige voorzieningen. Hier vind je ook de douche en het toilet. In de bergruimte vind je ook een wasmachine.
Het is er zeer netjes en is comfortabel. Er is een mooi terras en bij de parking staan enkele speeltuigen voor de kinderen. Ook is er de mogelijkheid om op afspraak de sauna te gebruiken.
Wij vonden de verhouding prijs/kwaliteit prima. en slapen

5

Milou van der Vlugt

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding

Ervaring


Origineel, leuk ingericht, goed verzorgd met oog voor details. Wij hebben genoten.

5

Marlie Jacobs

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding

Ervaring


Heerlijk weekend gehad. Het heeft ons aan niets ontbroken. Bijzondere mooie en fijne accommodatie van alle gemakken voorzien.

5

Wes Diele

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding

Ervaring


Uniek verblijf en van alle gemakken voorzien.
Met vrienden hier het verblijf gehad voor ons weekend.
Kamers en huis zijn schoon en van alle gemakken voorzien.
Uniek om in een wo 2 bunker te mogen slapen

5

Thomas van Tetering

Verbleef in Februari 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding

Ervaring


– Contact met verhuurder ging heel erg fijn en was erg flexibel met in en uitchecken!
– Hygiëne was super netjes. Ondanks je in een muffe ouder bunker slaapt. Merk je hier helemaal niks van!
– Locatie was makkelijk bereikbaar en voldoende leuke dingen te doen in de omgeving. Zoals een rondleiding in een M219 bunker
– Meest originele vakantiehuisje wat wij ooit geboekt hadden, was perfect voor een stoer mannenweekend!
– Comfort was perfect met alle gemakken voorzien. Goede bank/stoelen en keuken. De faciliteiten bij de sauna waren goed geregeld en onderhouden
– Prijs-kwaliteit verhouding was voor ons erg aantrekken omdat we met een groep van 6 waren.

5

Andrew

Verbleef in Februari 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding

Ervaring


4.9

Lynsey van Bortel

Verbleef in Februari 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding

Ervaring


Een fantastisch verblijf gehad !! Een warm en hartelijk welkom door de eigenaars en ook in de bunker zelf straalt alles een warm welkom en huiselijke sfeer, alles was ook super netjes en proper. De bedden zijn fantastisch en alles is voorzien, ook super dat onze hondjes zo welkom zijn. Een uniek verblijf met respect voor het verleden !
Ook de omgeving is mooi en alles is op korte afstand winkels, supermarkt en zelf het strand waar onze hondjes een heerlijke tijd hebben gehad..
Wij komen zeker terug !!

5

Ludwine

Verbleef in Februari 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding
bedcomfort

Ervaring




4.9

Kim

Verbleef in Januari 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding

Ervaring

Is eigenlijk met 2 woorden te beschrijven
Genieten en ontspannen. 
We waren met vrienden een weekendje weg en hebben voornamelijk lekker van het strand, sauna en de bunker genoten. 
In de bunker hebben we het hele weekend spelletjes gespeeld. Niet uit de kast, want we hadden zelf heel veel spellen mee die we nog met elkaar wilden spelen. De details in de bunker bleven we ons maar over verbazen. Super mooi. Ook in de sauna was het een verademing van wat we gewend zijn van vakantiehuisjes. 
Het is een mooie plek waar we een hoop van hebben genoten. De oven was een verademing met alle ovenschalen.
Eenmaal thuis waren de kinderen een beetje jaloers dat we ze niet mee hadden genomen toen ze de verhalen hoorde. 


4.9

Yvonne

Verbleef in Januari 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Prijs-kwaliteitverhouding
Bedcomfort

Ervaring


We zijn hier nu voor de 2e keer geweest. Juni 2021 en januari 2024. Wat een pracht accomodatie heeft de eigenaresse hier van gemaakt. Van alle luxe voorzien!
De bunker met z’n geschiedenis is duidelijk aanwezig en hier en daar omschrijvingen zijn te vinden in de bunker. De accomodatie is zeer toegankelijk voor honden (omheinde tuin), en kinderen (speelplaats ook omheind). En er is nog een sauna aanwezig. Supermarkt en restaurants zijn op fiets/auto rij afstand net als het strand! Wil je een weekend/midweek/week of nog langer op een unieke locatie er even helemaal tussen uit..kunnen wij de Bunker zeer zeker aanbevelen.

5

Annemieke Kok

Verbleef in december 2023

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Prijs-kwaliteitverhouding
Bedcomfort

Ervaring

De Bunker is een uniek vakantiehuisje in een prachtige omgeving, vlakbij het strand. Een ruim woongedeelte, gebouwd aan een originele bunker waarin 3 slaapkamers. Nog nooit zoiets gezien, maar het geheel is apart, creatief en het historisch aspect maakt het een bijzondere pek om je vakantie door te brengen.
Wij zijn hier 2 x met onze 4 (soms 5 en soms zelfs 6) galgos geweest tijdens oud en nieuw. Op afstand is vuurwerk te zien en te horen, maar beneden in de bunker is het doodstil, heerlijk relaxed voor de honden dus! Sandra is een super gastvrouw met een zwak voor galgos, die het huisje als thuis laat voelen, met opgemaakte bedden, verse eitjes, lekkers voor baasjes en hondjes en zelfs echt bunker-bier en -wijn als welkom! Alles is schoon, met smaak ingericht, met oog voor detail (nep-kaarsjes die automatisch aan en uit gaan, plantjes en seizoens-versiering).
Een afgesloten tuin(tje) en een extra veiligheidshekje voor de voordeur maakt dat het huisje ook ontsnappingsproof is.
Alles wat je kunt bedenken is aanwezig en als je iets mist, zijn Sandra en Glenn na een telefoontje meteen bereid om het voor je te regelen of op te lossen. Over de prijs-kwaliteit verhouding kan ik alleen maar zeggen dat het niet goedkoop is, maar je voelt je wel bijzonder welkom, waarbij alles zó goed verzorgd is én je op een unieke manier op vakantie bent, dus voor ons was het de prijs zéker waard!
Helaas is De Bunker met Oud en Nieuw dit jaar al gereserveerd, maar anders….

5

Ton

Verbleef in december 2023

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Prijs-kwaliteitverhouding
Bedcomfort

Ervaring

De bunker is een unieke plek om te verblijven!

5

Ellen Jonker

Verbleef in december 2023

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Originaliteit
Interieur

Ervaring

Prachtig vakantiehuis..
Waar je slaapt is het echt heel donker,je moet ook een trapje af.. hele goede bedden.
We werden verrast met een leuk welkom kado.
We zijn goed uitgerust..


4.8

Bert Wijnbergen

Verbleef in december 2023

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Prijs-kwaliteitverhouding
Bedcomfort

Ervaring

Mooie verbouwde bunker, uniek en mooie locatie vlakbij het strand. eigenaresse is heel vriendelijk en behulpzaam, heerlijke sauna om te gebruiken en omheinde tuin voor de hondjes. Er loopt een geit op het dak van de bunker… Geweldige ervaring en gaan we zeker vaker doen


5

Jeannet Kelder

Verbleef in december 2023

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Prijs-kwaliteitverhouding
Bedcomfort

Ervaring

Hier moet je gewoon is gaan overnachten als je houd van bunkers of bijzondere locaties.
Geweldige ervaring , super mooi ingericht en er mist gewoon niks.
Het enigste wat jammer was, was dat het zo snel voorbij ging😊 maar ja das eigen schuld hadden we maar langer moeten boeken🤗😏



5

DBNL94

Verbleef in december 2023

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Prijs-kwaliteitverhouding
Bedcomfort

Ervaring

De bunker zelf hoe open en licht het was en de locatie echt mooi. En de sauna echt een aanrader! Was echt super! Zou alleen een klein afdakje buiten niet erg vinden



5

Bert Wijnbergen

Verbleef in december 2023

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Originaliteit
Interieur

Ervaring

Mooie verbouwde bunker, uniek en mooie locatie vlakbij het strand. eigenaresse is heel vriendelijk en behulpzaam, heerlijke sauna om te gebruiken en omheinde tuin voor de hondjes. Er loopt een geit op het dak van de bunker… Geweldige ervaring en gaan we zeker vaker doen

5

Sam Nuyts

Verbleef in november 2023

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Originaliteit
Interieur

Ervaring

We hadden een zeer aangenaam verblijf in De Bunker. De leefruimte is zeer gezellig ingericht en alles is aanwezig. Slapen doe je in de bunker. Dit is een bijzondere ervaring die zeker eens de moeite is.

De gastvrouw is heel vriendelijk en het was een warm welkom.

De omgeving is mooi en in de buurt zijn verschillende winkels.

5

Aukje de Wit-Hoomans

Verbleef in november 2023

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Originaliteit
Interieur

Ervaring

Een superfijne midweek gehad in de vakantiebunker!
Veel restaurants en winkels in de buurt, niet ver vanaf het strand.
Echt een toplocatie!
 

4.6

Inge Collet

Verbleef in november 2023

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Originaliteit
Interieur

Ervaring

Aangenaam verrast door welkomstpakket, de goed uitgeruste keuken, de mooi ingerichte slaapkamers en het mooie uitzicht op de omgeving. Toplocatie!

 

5

Kirsten Sassen

Verbleef in oktober 2023

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Originaliteit
Interieur