• nl
  • de
  • en

Reviews Vakantiehuis De Bunker

Reviews De Bunker

Maic, de

Verbleef in juli 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs/kwaliteit verhouding

Ervaring

Wir kommen wieder !

5

Vladlena, de

Verbleef in juli 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs/kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring

Toller Aufenthalt. Gerne wieder

5

Nando, ch

Verbleef in juni 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs/kwaliteit verhouding
Wifi

Ervaring


4.9

Michel L’Abee

Verbleef in juni 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs/kwaliteit verhouding

Ervaring

Bijzondere historische locatie voorzien van de nodige luxe. Icm de gastvrijheid van de eigenaren een perfecte vakantie gehad.

5

Walter van Bortel

Verbleef in juni 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs/kwaliteit verhouding

Ervaring


Wij kunnen niet anders dan een 5 geven. We hebben daar een heel prettig verblijf gehad , voor herhaling vatbaar.

4.9

Marjan Hagen

Verbleef in juni 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit

Ervaring


Top ervaring. Wat voel je je hier thuis, Sandra is niks teveel en denk met je mee. De Bunker is super schoon en stijlvol ingericht. Mooi terras, grasveld met jeu de boules baantje, tafeltennistafel en niet te vergeten de heerlijk sauna waar je heerlijk kunt relaxen. Of wij terugkomen….. zeker weten!!

5

Jürgen, de

Verbleef in juni 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs/kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


Alles Super für Gäste die das Schlafen in einem Bunker kennen lernen möchten
Ein ungewöhnlicher Kurzurlaub, der uns allen aber sehr gefallen hat. Der Anbau an den Bunker war mit allem was man braucht ausgestattet, die Küche hatte alle nötigen Maschinen, die Begrüßung war herzlich uber die Eier und das Bier haben wir uns sehr gefreut. ES war alles sehr sauber, der Bunker selber wurde innen umgebaut, wir haben alle gut geschlafen.

5

Brit, de

Verbleef in juni 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs/kwaliteit verhouding
WiFi

Ervaring


Eine interessante Erfahrung in einer außergewöhnlichen und geschichtsträchtigen Unterkunft.
Sehr herzliche und warme Begrüßung der Gastgeberin. Viele Annehmlichkeiten/Aufmerksamkeiten in der Unterkunft, die den Aufenthalt sehr angenehm machen. Die Ausstattung lässt keine Wünsche offen. Ausreichend Informationen zur Nutzung der Unterkunft sowie zur Erkundung der Umgebung – sogar sehr detaillierte Tipps für Ausflüge mit dem Hund. Informationen zur Geschichte der Unterkunft verknüpft mit historischen Utensilien.
Für unser persönliches Empfinden war das Geräusch in der Nacht der Lüftungsanlage etwas störend. Das empfindet jedoch sicherlich jeder anders.

4.8

Ralf, de

Verbleef in mei 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs/kwaliteit verhouding
WiFi
Bedcomfort

Ervaring


4.9

Reismieke

Verbleef in mei 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs/kwaliteit verhouding

Ervaring


De accommodatie was top. De kinderen hebben erg genoten van de trampoline. De sauna was heerlijk.
Jammer dat de bunker niet een extra nacht beschikbaar was 😉

4.9

Nicole

Verbleef in april 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs/kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


We werden hartelijk ontvangen door eigenaresse Sandra. Ze gaf ons een rondleiding en legde alles duidelijk uit. Er stond een erg leuk welkomstpakket voor ons klaar. Verse eieren, een flesje wijn, koffie, thee, maar ook iets lekkers voor de hond. Super attent. De Bunker is een unieke locatie. Het vakantiehuis is heel netjes en schoon. We hadden een prachtig uitzicht, heerlijke bedden, de woonkamer en keuken die van alle gemakken voorzien zijn. Er is niets wat ik kan bedenken als aandachtspunt of wat tegen viel. Het overtrof echt al onze verwachtingen. Wij hadden de sauna voor 2 dagen bijgeboekt. Heerlijk ontspannen met de gekregen opgietolie’s. Ook hadden wij gebruik gemaakt van het Bunker bbq pakket. Dat stond al klaar in de koelkast toen wij aankwamen. Lekker vlees en ruim voldoende. Heerlijk om zo ontzorgd te worden. We hebben moooie herinneringen gemaakt op deze bijzondere en unieke locatie. Echt een aanrader en wij komen zeker terug! Dank je wel Sandra….voor je gastvrijheid en behulpzaamheid!

5

Joy Huijsmans

Verbleef in april 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit

Ervaring


We hebben een paar heerlijke dagen gehad in de Bunker! Sandra de gastvrouw is super gastvrij. Reageert snel op vragen en heeft leuke tips voor tijdens je verblijf. Je voelt je echt welkom.
In de Bunker voel je jezelf snel thuis. Het is er schoon en het is mooi en praktisch ingericht. Het terras buiten is mooi en je kunt er heerlijk vertoeven. De ligging is goed. Je kunt met de boot oversteken naar Texel, er zit een winkelcentrum dicht in de buurt en met de auto zit je in 5 min bij het strand.

5

Mia van de Velden

Verbleef in april 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit

Ervaring


Een aanrader! Leuk ingericht, comfortabel en origineel. Alles wat je nodig hebt staat er. De slaapkamers bevinden zich in de oude bunker zelf en worden verwarmd en constant voorzien van verse lucht. Ook een heel mooi terras met meubilair en in de tuin speelvoorzieningen. Sandra ontvangt je prima en geeft tips over de omgeving. Mooi uitzicht over de tulpenvelden. We gaan er nog wel eens naartoe!

5

Lilian Logmans

Verbleef in april 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


Het was GEWELDIG!! Super accommodatie, ruim, schoon, fris beddengoed voldoende handdoeken, complete keuken. Zeer attente gastvrouw. Goed te bereiken qua mail voor vragen, niks is te gek denkt met je mee. En de privé sauna is zo fijn en lekker.
Wij hebben genoten van de bunker, de sauna, het uitzicht de zon en van de bok en de kippen die op de bunker stonden en je van bovenaf staan te bekijken. Dit verblijf is echt een aanrader en verdiend alle sterren.

5

Saskia

Verbleef in april 2024

Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


Die Unterkunft war sehr sauber und hochwertig eingerichtet. Kinder können auf dem Grundstück toll spielen, klettern oder Trampolin springen. Uns hat es an nichts gefehlt.

4.8

Linda Baving

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


Een prachtig verblijf! Een erg mooi ingericht vakantiehuis en slapen in de bunker. Een klein avontuur de 1e nacht. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft ook een mooi ruim terras. Het contact met de host is uitstekend. Ook de hout gestookte sauna is een aanrader. Kortom ik beveel het van harte aan en ook in de omgeving is genoeg te beleven.

5

Eva, de

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


4.9

Bernd en Andrea, de

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


Es war ein toller Urlaub in einem außergewöhnlichem Ferienhaus. Volle Punkte für alles, das ganze Haus mit sehr viel Liebe zum Detail eingerichtet, es hat an nichts gefehlt, Sandra war immer da, wenn man Fragen hatte. Das Haus ist sehr sauber und gepflegt, wir hatten einen sehr schönen Aufenthalt, würden jederzeit wieder hier wohnen wollen, wenn wir in Julianadorp Urlaub machen

5

Eric van Goethem

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding
Bedcomfort

Ervaring


Een paar maanden geleden zijn we met enkele familieleden gaan logeren in de Bunker. Verleden week zijn we terug geweest met andere familieleden.
Het contact met Sandra, de gastvrouw loopt heel goed. De bunker staat in haar tuin. De ligging is rustig en toch vlakbij een klein winkelcentrum waar je alles vind voor je verblijf. Dit is in het dorpscentrum waar ook enkele eethuizen zijn. Je bent op ongeveer 10 km van Den Helder waar je ook de ferry naar Texel kan nemen.
De slaapkamers zijn in de bunker waar een permanente luchtverversing is. In de aanbouw vind je een ruime leefruimte met salon, eettafel en een keuken met alle nodige voorzieningen. Hier vind je ook de douche en het toilet. In de bergruimte vind je ook een wasmachine.
Het is er zeer netjes en is comfortabel. Er is een mooi terras en bij de parking staan enkele speeltuigen voor de kinderen. Ook is er de mogelijkheid om op afspraak de sauna te gebruiken.
Wij vonden de verhouding prijs/kwaliteit prima. en slapen

5

Milou van der Vlugt

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding

Ervaring


Origineel, leuk ingericht, goed verzorgd met oog voor details. Wij hebben genoten.

5

Marlie Jacobs

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding

Ervaring


Heerlijk weekend gehad. Het heeft ons aan niets ontbroken. Bijzondere mooie en fijne accommodatie van alle gemakken voorzien.

5

Wes Diele

Verbleef in maart 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding

Ervaring


Uniek verblijf en van alle gemakken voorzien.
Met vrienden hier het verblijf gehad voor ons weekend.
Kamers en huis zijn schoon en van alle gemakken voorzien.
Uniek om in een wo 2 bunker te mogen slapen

5

Thomas van Tetering

Verbleef in Februari 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit
Prijs-kwaliteit verhouding

Ervaring


– Contact met verhuurder ging heel erg fijn en was erg flexibel met in en uitchecken!
– Hygiëne was super netjes. Ondanks je in een muffe ouder bunker slaapt. Merk je hier helemaal niks van!
– Locatie was makkelijk bereikbaar en voldoende leuke dingen te doen in de omgeving. Zoals een rondleiding in een M219 bunker
– Meest originele vakantiehuisje wat wij ooit geboekt hadden, was perfect voor een stoer mannenweekend!
– Comfort was perfect met alle gemakken voorzien. Goede bank/stoelen en keuken. De faciliteiten bij de sauna waren goed geregeld en onderhouden
– Prijs-kwaliteit verhouding was voor ons erg aantrekken omdat we met een groep van 6 waren.

5

Andrew

Verbleef in Februari 2024

Contact met verhuurder
Hygiëne
Locatie
Faciliteiten
Comfort
Originaliteit