• nl
  • de
  • en

Finse sauna

Finse sauna Vakantiehuis De Bunker Julianadorp

Finse sauna

Maak van je zeevakantie een echte wellnessvakantie: boek een bezoek aan de Finse sauna van Vakantiehuis De Bunker. Gezond, luxe, ontspannend. Met de Finse sauna maak je je vakantie compleet.

Houtgestookte Finse buitensauna

Onze sauna is een echte sauna, houtgestookt, authentiek. Net als in de traditionele Finse sauna’s is deze sauna bedoeld voor privégebruik, je boekt hem dus voor jezelf en je gezelschap. Zo doen de Finnen het ook het liefst, saunabezoek is in Finland echt iets dat je in kleine kring doet. Dan kom je pas echt tot rust en kan de droge, hete lucht zijn werk doen. Een bezoek aan de sauna kun je zien als een symbolisch beginpunt van je vakantie aan zee.

De stress van het dagelijks leven zweet je er in de hitte helemaal uit. Na je bezoek aan de Finse sauna kun je je concentreren op zon, zee, strand – op de rust die ons vakantiehuis te bieden heeft. De sauna is een soort reset, daarna ga je als vanzelf mee in het ontspannen ritme van ons vakantiehuis. Vakantie vieren, dat is ook genieten van echte luxe. De houtgestookte Finse buitensauna op ons erf past daar perfect bij. Luxe en eenvoud gaan hand in hand. Je kunt na je saunabezoek nog even buiten in de koelte zitten voor de deur van de buitensauna. Dan snuif je de frisse zeewind op.

Wellness aan zee

Vakantie aan zee, het is tegenwoordig iets heel gewoons. Toch is het nog niet zo heel lang geleden dat Julianadorp een eenvoudig boerendorp was, naar het strand keek toen nauwelijks iemand om. Het kusttoerisme is ooit ontstaan als een vorm van kuren, „wellness” zouden we nu zeggen. De frisse lucht, het zilte water en het schurende zand hebben een heilzaam effect op je gezondheid. De Finse buitensauna maakt dat plaatje compleet. Je maakt van je vakantie zo een wellness-vakantie. Gezond genieten!  

Boek de Finse sauna online

Je kunt je saunabezoek eenvoudig aan je vakantie toevoegen.
Hiervoor druk je op de reserveer knop onderaan deze pagina en kun je de datum die nog vrij is boeken. Dit is een aparte boekingskalender alleen voor de sauna waar je dan ook een losstaande boekingsbevestiging van ontvangt. Voor een boeking van De Bunker verwijs ik je naar de boekingskalender van De Bunker zelf.

Uiteraard kun je ook op het moment zelf nog besluiten om een saunabezoek aan je vakantie toe te voegen wanneer deze nog vrij is. Het is een extraatje, maar er zijn ook gasten die zeggen: zonder sauna is de vakantie niet „af”. Het hoort er bij, even gezond zweten, even het hoofd leegmaken. Dan speel je natuurlijk het liefst op zeker en boek je de sauna tegelijk met je vakantie in ons vakantiehuis.