• nl
  • de
  • en

Honden toegestaan

Honden toegestaan Vakantiehuis De Bunker Julianadorp

Honden toegestaan

In ons vakantiehuis zijn honden van harte welkom. Dat is goed om te weten, want lang niet overal kan het, vakantie vieren met je hond. Bij ons dus geen twijfel: honden toegestaan! Je honden kunnen bij ons genieten van de ruimte, de natuur en de nabijheid van het strand...

Honden en vakantiehuis De Bunker

Wij houden van dieren, dus rondom onze bunker en zelfs op het dak ervan scharrelt van alles. Geiten, kippen, honden, katten: we vinden het gewoon gezellig, dieren om ons heen. Het spreekt dan ook vanzelf dat we onze vakantiewoning diervriendelijk hebben ingericht. Bij het vakantiehuis hoort een omheinde tuin, dus je honden kunnen ongestoord naar buiten.


De omgeving van ons vakantiehuis is heel aantrekkelijk voor wie vakantie viert met de honden. Een wandelingetje in de buurt van ons huis is extra aantrekkelijk in het voorjaar, als de bollenvelden in bloei staan, maar de ruimte en de rust zijn natuurlijk heel het jaar aantrekkelijk. Niet geheel verrassend vind je in de buurt van ons vakantiehuis nog enkele andere bunkers.


Aan de horizon zie je altijd de duinen, waar het heerlijk wandelen is. De duinen van Julianadorp en Den Helder zijn heel gevarieerd. Bij Julianadorp aan Zee vind je een smalle strook duinen die een prachtig uitzicht over de polder en de zee bieden. Iets noordelijker liggen de „Donkere Duinen”, een prachtig bosgebied. De Grafelijkheidsduinen zijn een ruim duingebied met verschillende valleien en ook nog – we wijzen er toch maar even op – verschillende oude bunkers. En dan is er ook nog de hoge zeedijk van Huisduinen tot Den Helder, met uitzicht op Texel. Genoeg moois om samen met je hond te ontdekken!

Honden toegestaan op het strand

Het strand is voor honden een magische plek, waar ze het liefst op volle snelheid overheen hollen. Dat kan in de vroege ochtend, voor 9u, en in de namiddag na 19u; buiten het seizoen kan het zelfs de hele dag, dus als je boekt tussen 1 oktober en 1 mei, dan kun je je honden echt een uitgebreide vakantie geven. Maar ook in de zomer kunnen de honden dus volop genieten in de ochtend en de avond. En omdat er heel veel strand is bij Julianadorp, is er altijd plek zat.

Vuurwerk ontvluchten?

Is je hond bang voor vuurwerk en zie je om die reden op tegen de jaarwisseling? Vuurwerk is bij ons niet toegestaan. We wonen in het buitengebied, dus je hoeft bij ons ook niet veel geknal te verwachten. In de bunker is het stil. We verwelkomen je dus graag als je het vuurwerk wilt ontvluchten!

Boek je vakantie met hond online

Op onze website kun je zien wanneer ons vakantiehuis beschikbaar is. Boek je vakantie online, wel zo makkelijk! We zullen jou en je honden hartelijk welkom heten. Tot ziens in Julianadorp!