• nl
  • de
  • en

Voorzieningen

Voorzieningen Vakantiehuis De Bunker Julianadorp

Voorzieningen

Het vakantiehuis biedt je alles wat je tijdens je vakantie nodig hebt. Op ons erf vind je nog veel extra voorzieningen, zoals een speeltuin en een Finse sauna. Deze voorzieningen zorgen voor een aangename vakantie. Zelfs als je dicht bij je vakantiewoning blijft, hoef je je niet te vervelen…

Praktische voorzieningen

Uiteraard is aan alle praktische voorzieningen gedacht. Parkeren kan bij ons gewoon op ons eigen terrein, wel zo makkelijk. Je hebt een eigen ingang en een vrij uitzicht over de velden, het huisje biedt dus alle gewenste privacy. In het vakantiehuis is er gratis wifi en verder alle luxe die je van een vakantiehuis mag verwachten – maar dat dus wel gecombineerd met het bijzondere karakter van een bunker. 

Voorzieningen voor het hele gezin

Gezinnen zijn bij ons van harte welkom. In het huis staat een spelletjeskast gevuld met een inhoud voor elke leeftijd. We hebben ook een speelweide, met verschillende speeltoestellen. De trampoline zorgt voor extra vergezichten, als je maar hoog genoeg springt! Verder kun je samen jeu de boules spelen (oftewel pétanque), pingpongen of gewoon een balletje trappen. Het gevoel van vrijheid dat je van een zeevakantie krijgt, dat krijg je ook op ons erf!

Op ons erf vind je ook een gerieflijke Finse sauna. Bij je vakantie kun je dus ook een dagje „wellness” boeken, heerlijk genieten van de luxe sauna. De Finse sauna geeft je vakantie echt iets extra’s mee. Misschien plan je de sauna wel in op een dag dat het weer wat minder is, dan heb je het toch nog warm. Op zonnige dagen trekt het strand natuurlijk, of zoek je misschien verkoeling in de Donkere Duinen. Genoeg te zien in en om Julianadorp

Voorzieningen voor honden

Bij ons vakantiehuis zijn honden welkom. Bij het huis is een omheinde tuin, dus de honden kunnen ook naar buiten. In de omgeving kun je mooie wandelingen maken. We hebben zelf ook honden, dus je kunt er op rekenen dat wij op de komst van je hond zijn voorbereid. We kunnen je natuurlijk ook altijd adviseren over mooie wandelroutes of bij praktische vragen.

Vragen bij je boeking

We helpen je graag. Je kunt eenvoudig online boeken, maar als je specifieke vragen hebt, dan kun je altijd even contact met ons opnemen.